Hírek, aktualitások

Jótékonysági felhívás
Karácsony közeledtével mi is úgy gondoltuk, hogy szeretnénk szebbé tenni a karácsonyt állami gondozott gyerekek számára, amihez szeretnék kérni az Önök segítségét is!
Egy szebb és teljesebb világért
Czikora István László klasszikus ének előadóművészként 2014-ben végzett a Pécsi Tudományegyetemen Meláth Andrea és Kiss B. Atilla operaénekesek növendékeként. A Zeneakadémián szintén Kiss B. Atilla irányításával kezdte meg tanulmányait, 2015-ben kapott operaénekesi diplomát Szegeden. A Szegedi Tudományegyetemen prof. dr. Temesi Mária és Andrejcsik István osztályába járt, ahol az okleveles énekművész-tanár szakot is elvégezte. Megnyerte a bajai Liszt Dalversenyt, döntőse volt a Simándy József Nemzetközi Énekversenynek, a Pécsi Tudományegyetem Nívódíjasa és II. helyezést ért el az eszéki Lav Mirski Nemzetközi Énekversenyen. A fiatal operaénekessel a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíj felhívásán támogatásban részesült pályázatától beszélgettünk.
Munkaerőpiaci vállalkozói tanácsadás
BURSA HUNGARICA
Őriszentpéter Város Önkormányzata az idei évben is csatlakozott
a BURSA HUNGARICA felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázathoz.
EBOLTÁS ÉRTESÍTŐ
Értesítjük az ebtartókat, hogy Őriszentpéter Városban 2018. október 5-én (péntek) veszettség elleni eboltás lesz!
Lomtalanítás
Kertvárosi éjszakák
Megjelent egy tehetséges őriszentpéteri fiatalember, Major Emil első könyve, melyet szívesen ajánlunk figyelmükbe.
Őrségi Vásár 2018
I. Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivál
Az Őrségi Kerékpáros és Természetbarát Egyesület hagyományteremtő szándékkal rendezi meg 2018. május 19-20-án az I. Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivált
<< 1 2 3 4 5 ... >>