Hírek, aktualitások

Tájékoztató jelöltajánlásról
A köztársasági elnök 2019. október 13. napjára, vasárnapra tűzte ki a helyi önkormányzati általános választásokat. Jelöltet ajánlani ajánlóíven lehet, mely a helyi választási irodától igényelhető 2019. augusztus 24-étől. Jelöltet bejelenteni legkésőbb 2019. szeptember 9-én 16.00 óráig van lehetőség.
Kihelyezett pénzügyi tanácsadás
Értesítés gázszünetről
Pályázati Felhívás
Őriszentpéter Város Önkormányzata pályázatot hirdet a településen székhellyel vagy telephellyel rendelkező és működő civil szervezetek, egyesületek, alapítványok részére, pénzbeli önkormányzati támogatásra.
Iskolai beiratkozás
Közlemény a 2019/2020. tanévben tanköteles korba lépő gyermekek általános iskola első évfolyamába történő beiratkozásáról
Őrség-Szlovén Rába-vidék tájegységi arculati kézikönyv bemutatása
Terelővadászat
Jótékonysági felhívás
Karácsony közeledtével mi is úgy gondoltuk, hogy szeretnénk szebbé tenni a karácsonyt állami gondozott gyerekek számára, amihez szeretnék kérni az Önök segítségét is!
Egy szebb és teljesebb világért
Czikora István László klasszikus ének előadóművészként 2014-ben végzett a Pécsi Tudományegyetemen Meláth Andrea és Kiss B. Atilla operaénekesek növendékeként. A Zeneakadémián szintén Kiss B. Atilla irányításával kezdte meg tanulmányait, 2015-ben kapott operaénekesi diplomát Szegeden. A Szegedi Tudományegyetemen prof. dr. Temesi Mária és Andrejcsik István osztályába járt, ahol az okleveles énekművész-tanár szakot is elvégezte. Megnyerte a bajai Liszt Dalversenyt, döntőse volt a Simándy József Nemzetközi Énekversenynek, a Pécsi Tudományegyetem Nívódíjasa és II. helyezést ért el az eszéki Lav Mirski Nemzetközi Énekversenyen. A fiatal operaénekessel a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíj felhívásán támogatásban részesült pályázatától beszélgettünk.
<< 1 2 3 4 5 ... >>