Previous
Next

Kiemelt hírek

Eseménynaptár

Legutóbbi pályázat

Új településfejlesztési és szabályozási terv

H I R D E T M É N Y

Őriszentpéter Város Önkormányzata Képviselő-testülete megindította a város új településfejlesztési és szabályozási tervének elkészítését A tervezési feladat és a tervezési terület vonatkozásában az alábbiakról tudjuk önöket tájékoztatni 54/2024.(V.7.) számú képviselőtestület településfejlesztési döntése alapján:

Őriszentpéter Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megkezdte a város új településtervének, településfejlesztési tervének elkészítését.

Őriszentpéter Város Önkormányzata a tervezési folyamat legelején várja azokat a lakossági észrevételeket, javaslatokat, ötleteket, amelyek a hatályos rendezési tervvel, annak végrehajtásával, vagy új fejlesztési elképzelések ismertetésével kapcsolatosak.

A vélemények benyújtási határideje:  2024. június 20.

A tervezett új rendezési terv elkészítésével kapcsolatban felvilágosítás kérhető, illetve a meglévő dokumentáció ügyfélfogadási időben megtekinthető az Őriszentpéteri Közös Önkormányzati Hivatalban.

A közzétett rendelettervezettel és módosítási javaslattal kapcsolatos javaslatokat, véleményeket 2024. június 20. 16:00 óráig lehet az önkormányzat felé eljuttatni az alábbi módokon:

  • postai úton (Őriszentpéter Város Önkormányzata 9941 Őriszentpéter, Városszer 106. címre való megküldéssel) vagy személyesen az Őriszentpéteri Közös Önkormányzati Hivatal titkárságán,
  • elektronikus levélben történő megküldéssel a jegyzo@oriszentpeter.hu e-mail címre,
  • az Önkormányzat hivatali kapujára  /KRID: 747026791, rövid név: ORIONK/.

        Együttműködésüket előre is köszönöm!   

Őriszentpéter, 2024. május 14.

                                                                                  Őr Zoltán

                                                                                 polgármester

További hírek